Header Ads

Він точно щось знає!!! Кучма зробив гучну заяву, тепер ви будете знати правду

Позиція Російської Федерації у перемовах щодо мирного врегулювання в Україні багато у чому залежить від США, передає Корупція.Інфо

Таку думку висловив представник України у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма.

"У великій мірі залежить від позиції Сполучених Штатів Америки. Від президента США Дональда Трампа. Це сьогодні головна країна, яка має вплив на позиції РФ. З Америкою ж ніхто не шуткує, з нею треба розмовляти на "ви", – зазначив Кучма.

Як відомо, раніше Другий президент України Леонід Кучма повідомив, що екс-президент Віктор Янукович міг уникнути кровопролиття на Майдані у лютому 2014 року. На його думку, протестувальники розійшлися б з вулиць Києва, якби уряд Миколи Азарова був відправлений у відставку.

"У Януковича була стовідсоткова можливість вирішити цю проблему і самому не тікати. Ми втрьох – я, Кравчук і Ющенко – неодноразово з ним зустрічалися, пропонували йому відправити уряд у відставку, і вони підуть з Майдану. Він сказав, що "я своїх не здаю". (Якби) за таким сценарієм пішов розвиток подій в Україні, то і Крим був би наш, й на Донбасі такого б не було", – заявив Кучма.
На платформі Blogger.