Header Ads

ДМИТРО ГОРДОН відверто про сучасну владу. Слова, які заслуговують на увагу! (ВІДЕО)

До влади в Україні приходять чи не найгірші представники суспільства, адже століття репресій негативно вплинули на генофонд народу. До того ж, у проукраїнських рухах більше половини були працівниками радянських спецслужб. Навіть зараз, після Революції гідності, у керівних органах засідає армія працівників ФСБ та колишніх КДБістів. мяч.  Пише http://de-facto.cc



Про це під час політичного ток-шоу «Інша Україна» з Михайлом Саакашвілі заявив журналіст і телеведучий, засновник інтернет-видання «Гордон» Дмитро Гордон, повідомляє сайт “de-facto“ з посиланням на ZIK.

За всю історію Незалежності уже тричі найкращі громадяни виходили на протест, однак їхніми досягненнями завжди користались найгірші члени суспільства, захопивши владу у державі . На думку Гордона, та закономірність пов’язана з негативною селекцію і, зокрема, поганим генетичним матеріалом населення країни. Адже влада – це віддзеркалення народу.

«Подивімось на історію пострадянського світу за останні сто років. Під час Першої світової війни було знищено кілька мільйонів осіб, ще стільки ж забрала громадянська війна 1918-1921 років. Як правило, це були розумні та освічені члени суспільства. Активних вчених «філософськими кораблями» вислали за кордон, разом із ними тоді ж безліч людей виїхали самі, зрозумівши, що толку із цього всього не буде. Далі був Голодомор 32-33 років – землеробів та господарників знищили як клас. Потім держава пережила страшний молот репресій і ще одну війну. І знову ж на фронт пішли найкращі», – розповів Гордон.

Та й за 26 років Незалежності за кордон виїхало, щонайменше, десять мільйонів осіб.

«Тож за ці сто років у нас відбулась негативна селекція. Адже найкращі або виїжджали, або ж їх розстрілювали чи саджали у табори. Тоді як гірші ставали керівниками і брали собі в заступники дурніших за себе», – вважає експерт.




Окрім того, навіть серед діячів проукраїнських рухів більшість –агенти спецслужб.

«Щоб ви розуміли, більшість представників «Народного руху» були агентами КДБ. І навіть зараз, після перемоги Революції гідності, у наших керівних органах засідає чисельна армія КДБістів Радянського Союзу та працівників ФСБ Російської Федерації. Це друга найголовніша проблема, а все інше – лише їх похідні», – зазначив Дмитро Гордон.
На платформі Blogger.