Header Ads

ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ДО ПОДАЛЬШОЇ ДОЛІ УКРАЇНИ! “Ви приходьте до нас у вівторок під стіни ВРУ”- СОБОЛЄВ

Як тільки багато людей почали обурюватися круговою порукою в Парламенті, як тільки були призначені мітинги з вимогою зняття та повного скасування депутатської недоторканості, одразу докази проти депутата Розенблата виявилися “достатніми і обгрунтованими”.




Так працює демократія, друзі. Коли посадовці відчувають, що вони під ефективним контролем:)© громадян, в них одразу збільшується бажання демонструвати цим громадянам свою добру роботу.
Коли контроль з боку суспільства слабшає, або коли його геть нема, у будь-який державі розквітає непотизм, корупція і відверта зрада.

Тому кожному з нас просто необхідно контролювати, як приймаються рішення, які ми вважаємо важливим. І показувати свою волю, коли ці рішення гальмуються або підміняються прямо протилежними.

Мене запитують тут, у ФБ, коли збиратися під Радою наступного тижня? У вівторок о 09:00 або у четвер о 09:30?

Прохання до кожного – знайдіть можливість висловити свою позицію не один раз. Останнє зняття недоторканості з Вадима Новинського забрало три тижні. Ви ж не думаєте, що люди, яким загрожує найстрашніше для них – втрата можливостей далі збагачуватися за наш з Вами рахунок, добровільно здадуться самі?

Тому я вже у понеділок буду вимагати від спікера негайного голосування за зняття недоторканості з шести депутатів, в діях яких виявлені ознаки незаконного збагачення, корупції та ухилення від сплати податків.

А Ви приходьте до нас у вівторок з 09:00, щоб перед початком голосувань донести Ваші вказівки до всіх членів Парламенту, які в нього заходитимуть. https://www.facebook.com/events/789798434540087/?active_tab=about

Якщо одного разу виявиться недостатнім, треба приходити тоді у четвер. https://www.facebook.com/events/1772101139747043/?active_tab=about
Я б ще і 10-го збирав людей, якби вірив, що Ви зможете зранку понеділка:).

Клептократів треба давити весь тиждень. Інакше вони відкладуть рішення на четвер вечір, провалять і роз`їдуться до вересня по островах.

Наступного тижня Парламент має бути під контролем громадян з першого до останнього голосування




На платформі Blogger.