Header Ads

Таке взагалі можливо?: Український політик знайшов геніальне вирішення конфлікту на Донбасі

За роки військового протистояння Україна понесла чимало втрат, тому слід змінювати тактику вирішення конфлікту, передає Корупція.Інфо



Єдиним можливим варіантом вирішення конфлікту на Донбасі можуть стати тільки дипломатичні перемовини, адже для цього зараз є всі передумови.  Відповідну думку висловив лідер партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.

Політик запевнив, що не слід забувати про життя людей, які вимушені знаходитися у небезпечній близькості від лінії фронту та захисників наших кордонів.

"Упевнений, що вирішення цього питання буде знайдено. Питання тільки в тому, скільки тисяч людей ми втратимо до цього", – додав він.

За словами Ніколаєнка, поки що інтереси США та Євросоюзу з цього приводу дещо різняться, адже Америка поки що не висловила тверду позицію:



"У той же час спецпредставник США Курт Волкер все більше говорить, що ситуація на Донбасі – це військовий конфлікт, і вирішуватися він повинен відповідно. При цьому, одним з варіантів вирішення є ескалація", – підкреслив політик.
Лідер "Основи" підсумував, що на третій рік війни слід зробити все можливе, щоб припинити агресію, але й не поступатися власними територіями.
На платформі Blogger.