Header Ads

У 2018 Крим повернемо!!! Порошенко зробив приголомшуючу заяву, таких слів ще жоден політик не говорив

Український президент Петро Порошенко надіється, що повернення окупованого РФ відбудеться вже наступного – 2018 року, передає Корупція.Інфо




Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на 14-й щорічній міжнародній конференції Ялтинська європейська стратегія (YES) сьогодні в Києві. 

Зокрема, в рамках виступу він висловив надію, що наступна конференція YES, яка раніше проходила Ялті, в наступному році знову відбудеться там. 

"Перелік реформ буде дуже довгий, тому що це єдино можлива для нас стратегія – мирно повернути не тільки Донбас, а разом з безвізовим режимом, Угодою про асоціацію з ЄС ми повернемо і Ялту. Насправді така мета на наступний рік у нас", – сказав глава держави.

Як відомо, раніше Порошенко та держсекретар США Рекс Тіллерсон під час зустрічі у Києві обговорили питання Криму.

"Сьогодні у порядку денному було і питання Криму. … І наші американські партнери, держсекретар США запевнили мене, що Крим є постійно у порядку денному і питання забезпечення територіальної цілісності та припинення незаконої анексії Криму є твердою умовою для зняття санкцій з РФ", – зазначив Порошенко. 




Він додав, що питання санкцій щодо РФ також було обговорено. "Ми отримали запевнення, що поки не буде виконано "Мінськ" і не буде звільнено українську територію, про зняття санкцій не йтиметься", – додав президент. 

На платформі Blogger.