Header Ads

Закрили двері на ключ: Жахаючі подробиці пожежі в дитячому таборі, де страшною смертю загинули діти. Це не вкаладається в голові

Громадський працівник Євген Мельников в Facebook повідомив, що, за словами родичів дітей з табору "Вікторія" в Одесі, проводка там давно іскрила, а в ніч пожежі вожаті закрили підопічних на ключ, передає Корупція.Інфо




"Близько дітей пишуть:" Хто із старших дітей не спав почали кричати і вибігати, нікого не будили. Діти прокинулися від криків в диму і почали в темряві в одних трусиках босоніж бігати, деякі вистрибували з другого поверху, у молодших дітей з @ а ДВЕРІ БУЛИ ЗАКРИТІ НА НІЧ НА КЛЮЧ; вожаті закривали щоб діти вночі не лазили. Був хаос і паніка, не могли порахувати дітей і коли з'ясувалося що багатьох немає вожаті вже в вогонь лізли і виводили. Води не було ніде, пожежники приїхали гасити було не чим ".

"Діти голяка пів ночі сиділи на вулиці. Багатьом батькам додзвонитися не змогли а діти не пам'ятали номера на пам'ять".
"Діти там потім говорили що ні чайник ні телефон толком включати не могли, проводка постійно іскрила".

За словами очевидців, троє дітей вистрибнули з вікон будівлі прямо під час пожежі. За інформацією лікарів швидкої допомоги, вони госпіталізовані. В однієї дитини травми від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння.

У свою чергу, радник голови Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що інформація нібито про перелом хребта в однієї дитини, який вистрибнув з вікна, рятуючись від полум'я, не підтверджується.




Нагадаємо, що в ніч на 16 вересня, в Одесі спалахнув один з корпусів дитячого оздоровчого табору "Вікторія".

В результаті пожежі в Одесі, загинули двоє дітей, троє дітей госпіталізовані і ще одна дівчинка розшукується.
На платформі Blogger.