Header Ads

Епопея продовжується: Марина Порошенко вразила скромним костюмом і неймовірною природною красою. Де ж цього разу вона відзначилась?

В ході свого візиту Перша Леді України Марина Порошенко побувала на території НТКУ «ХПІ» та прийняла участь у відкритті харківського підрозділу всеукраїнської програми «Арсенал ідей, передає Корупція.Інфо





Україна »на базі Національного технічного університету« ХПІ ». Ця програма передбачає створення творчих майданчиків для дітей різного віку та з різними потребами, в тому числі і з особливими освітніми та творчими потребами.

«Сьогодні стартував всеукраїнський проект« Арсенал Ідей Україна » і ми присутні на відкриті в харківській політехніці. Проект з часом буде оозповсюдженний по різних місцях и містах України. Він пропонує постійно діючі освітні платформи, на базі яких будуть поєднані й наука, і мистецтво, інновації и Архів НАЙГОЛОВНІШЕ, що цепростір адаптованості для дітей з інвалідністю », – розповіла присутнім на церемонії відкритті Марина Порошенко
«Арсенал ідей. Україна »в цьому виді почався в Харкові, експозиція має доступ для всіх без винятку, планується також в 2017 році відкрити подібні центри у Львові та Мелітополі.



На платформі Blogger.