Header Ads

Долітався! Те, з ким прилетів у приватному літаку Кличко шокувало всю країну. Про що вони там розмовляли?

Нацагентство з питань запобігання корупції почало перевірку стосовно польоту мера Києва Віталія Кличка та столичних забудовників приватним літаком з Неаполя, про який повідомили журналісти, передає Корупція.Інфо



Згідно з листом агентства, НАЗК розпочало збір фактичних даних, на основі яких буде встановлено наявність або відсутність адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

“Наведені факти можуть містити ознаки адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, встановлених статтями 172-5 (порушення встановлених законом обмежень щодо одержання дарунка (пожертви) – ред.) та 172-7 (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів – ред.) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – йдеться в листі НАЗК з проханням надати матеріали проведеного журналістського розслідування.

Нагадаємо, журналісти зафіксували, як мер Києва Віталій Кличко ввечері 17 серпня прилетів з Неаполя до Києва на приватному літаку разом з відомими столичними забудовниками. В списку пасажирів виявився і екс-депутат ВР від Партії регіонів та бізнес-партнер забудовника Вагіфа Алієва Вадим Столар.




На платформі Blogger.