Header Ads

Два роки спокушала…З’явились фото новоспеченої невістки Луценка і подробиці їхніх стосунків. Не така вона вже й проста

9 вересня одружився Олександр Луценко, старший син генерального прокурора, передає Коррупція.Інфо




У Центральному РАГСі Києва він розписався з дівчиною на ім'я Анастасія. До сих пір про невістку генпрокурора було відомо лише те, що вона працює маркетологом і є ровесницею свого обранця (1989 року народження).

Як з'ясувалося, дівоче прізвище тепер уже родички генпрокурора – Волохина. Дівчина отримувала вищу освіту в Національній Академії управління і вчилася на двох факультетах.
У Волохіна дві вищі освіти
Вона отримала диплом бакалавра з правознавства та диплом магістра з маркетингу. Ми знайшли резюме дівчата в соціальній мережі LinkedIn. Судячи з її профілем в соцмережі для ділових контактів, вона вже шість років працює в салоні краси "Белфо" фахівцем з маркетингу і паблік рілейшнз (англ. Public Relations – зв'язки з громадськістю).
Однак, на сайті самого салону краси зазначено, що Анастасія Волохина їх керуючий. Нагадаємо, що ТОВ "Бел Фам" записано на Олександра Луценка.
Це салон краси в центрі столиці, на вул. Олеся Гончара, 67. Приміщення там належить Ірині Луценко, вона його здає в оренду ТОВ "Бел Фам", засновник якого її старший син. Тобто це по суті сімейний бізнес.



У декларації Юрія Луценка за 2016 рік показаний доход від здачі в оренду нерухомості ТОВ "Бел Фам" на суму 90 000 гривен.
Анастасія Волохина – керуючий салоном краси "Белфо"
На платформі Blogger.