Header Ads

Чому вони РАЗОМ? Знайомтесь, ЦЕ – нова дружина Антона Геращенка. Тепер зрозуміло, чому він такий…

Нова дружина нардепа Геращенко – конфліктолог, а пасинок – його тезка, передає https://de-facto.cc




Депутат Верховної Ради від “Народного фронту” Антон Геращенко не любить поширюватися на теми свого приватного життя. Про його сім’ю майже нічого не відомо.

За нашою інформацією, пан Геращенко в 2015 році розписався з 36-річною Олесею Шамбуровою, уродженкою Маріуполя. У світло вони виходили разом одного разу. Пару помітили в столичному кінотеатрі “Оскар” на прем’єрі фільму “Поводир”.
Олеся була з сумочкою Dior Panarea Bag і якщо це оригінал, то ціна аксесуара близько 32 тис. Грн.
Як для нардепа, так і для його обраниці – це вже другий шлюб. Познайомилася пара в Харкові, де дівчина працювала в юридичній конторі Conflicta.net в офісі на головній площі міста. Шамбуров спеціалізується на незвичайній справі, вона займається Медіаторством.



Простіше кажучи, вона посередник, який допомагає сторонам вирішити спір. Свого роду – “мировий суддя”. Як вдалося дізнатися “Стране”, зараз Олеся очолює неурядову організацію Український центр “Злагода”. Ця контора проводить тренінги та семінари на теми управління конфліктами і їх мирного врегулювання.
У Шамбурової є син Антон від першого шлюбу. Школяр захоплюється спортом і бере участь в марафонських забігах.
Джерела, наближені до пари говорять, що найближчим часом у Антона і Олесі буде спільна дитина, але сам Геращенко в розмові зі “Страною” це не підтвердив: “На жаль, поки це не так”.
Проживають молодята в квартирі дівчини на Позняках в Києві. Власного житла, судячи з декларацій за 2013 і 2014 рр, у Геращенко в столиці немає. Після весілля політик подарував дружині кросовер Honda Crosstour, відвіз відпочивати взимку в теплий Майамі (США), а влітку – в Грецію.
На платформі Blogger.