Header Ads

Новий хіт: учасникам Х-фактора предрекли перемогу на Євробаченні

Серед усіх конкурсантів  шоу “Х-фактор” глядачі вже встигли виділити кількох фаворитів. Беззаперечне лідерство учорашнім виступом на кастингу у Дніпрі здобув український гурт KAZKA.
Про це повідомляє http://www.bombanews.pro



Вокалістка Саша і гітарист Микита вже не вперше на великій сцені, але цього разу вирішили спробувати себе у форматі телевізійного ефіру і не прогадали: авторська пісня “Свята” тримається на перших позиціях хіт-парадів, а публіка в захваті від такого виконання.
Дует зробив ставку на етно із натяком на сучасність, що, до слова, не так просто поєднати. Це вам підтвердять і ONUKA і ДахаБраха. Розсипалися у компліментах і судді, тому що не побоятися вийти і заспівати щось власне – для цього потрібна відвага. Зазвичай учасники обирають відомі пісні, щоб на їх тлі якнайкраще показати свої вокальні дані і “прикрити огріхи”, якщо такі є.
Але KAZKA все зробили на власний розсуд. Тепер українці у коментарях цілком серйозно розглядають їх у якості нових учасників на Євробаченні наступного року і навіть пророкують їм перемогу.



На платформі Blogger.