Header Ads

Стало відомо, ХТО і ЗА ЩО вбив Тимура Махаурі в центрі Києва. Новина, яка шокує

На думку головного редактора інформаційного ресурсу «Цензор.нет» Юрія Бутусова, особи, які вбили сьогодні у центрі Києва грузинського чеченця Тимура Махаурі, вже неодноразово «світились» в Україні, – про це інформує replyua.net.




Так, Бутусов нагадує, що у загиблого внаслідок вибуху автівки на Бессарабській площі Тимура Махаурі було громадство Грузії. Крім того, при ньому знайшли посвідчення члена батальйону імені шейха Мансура. Джерела Бутусова переконані, що Махаурі не був співробітником українських спецслужб, і наразі невідомо чи брав він участь у підривній діяльності проти України. Також журналіст нагадує, що ніякі бандити не застосовують для з’ясування стосунків радіокеровані міни з направленим вибухом – це занадто складно. Але натомість такою зброєю послуговується той, хто не хоче залишати слідів. Аналогічним способом було вбито начальника управління спеціального резерву ГУР МО Максима Шаповала, полковника контррозвідки Олександра Хараберюша та журналіста Павла Шеремета.

Навіщо було вбивати Махаурі? Бутусов переконаний, що російські спецслужби стурбовані боротьбою за незалежність народів Північного Кавказу. Саме тому путінська влада шукає кожного, хто так чи інакше причетний до антимосковського руху – незалежно від того, яка країна надала їм притулок.



На платформі Blogger.