Header Ads

“В голові не вкладається”: У Грузії прокоментували останні події навколо Саакашвілі. Вони це серйозно?

В адміністрації президента Грузії відмовилися коментувати ситуацію навколо колишнього грузинського президента, а нині лідера української партії «Рух нових сил» Михеїла Саакашвілі, пославшись на те, що це внутрішня справа України, передає Корупція.Інфо





«Цей процес, який ми побачили, є внутрішньополітичною темою, внутрішньополітичним питанням сусідньої країни, країни, яка є нашим партнером», – сказала політичний секретар президента Грузії Пікрія Чіхрадзе.

За її словами, в адміністрації президента Грузії не бачать необхідності робити зайві коментарі з цього приводу.

Зауважимо, що на початку вересня Україна отримала від головної прокуратури Грузії запит про розшук, взяття під варту і екстрадицію Михеїла Саакашвілі.

10 вересня колишній глава Одеської обласної адміністрації, позбавлений українського громадянства, Михеїл Саакашвілі прорвався через кордон у «Шегинях». Група народних депутатів і прихильників Саакашвілі підійшли до пункту пропуску, розтягнули автомобілі, які перекривали рух, і провели Саакашвілі на українську територію.





Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за фактом прориву кордону екс-президентом Грузії і екс-головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі, а також його прихильниками.

Сам Саакашвілі заперечує, що його прихильники порушили закон під час прориву з території пункту пропуску «Шегині». На його думку, люди мали право на ті дії, які вони вчинили.
На платформі Blogger.