Header Ads

Слободян розповів що насправді відбувалось на кордоні. Ця інформація доведе Вас до істерики!

Інформація про замінування прикордонної застави «Шегині» дійсно надходила, передає Корупція.Інфо




Начальник західного регіонального управління пояснював депутатам і безпосередньо Міхеїлу Саакашвілі, що потрібно 20-30 хвилин зачекати, поки завершиться його перевірка.

Однак, мабуть, була дана команда на штурм застави і сталося те, що пункт пропуску не працює і вини прикордонників у цьому немає.

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне» на телеканалі ZIK сказав помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

«Я бачив коментар особи, яка штурмувала пункт пропуску «Шегині» і чоловік говорив про те, що нібито прикордонники відмовились виконувати якісь злочинні накази. Так от, на нашому сайті є відео, де б’ють прикордонників. Фактично натовп прорвався на територію пункту пропуску, що є безпрецедентним порушенням. Адже таке трапилося вперше за історію України», – розповів Слободян.

Також він сказав про те, що потрібно оцінити стан потерпілих прикордонників, аби можна було притягнути до відповідальності осіб, які незаконно прорвалися на кордон.

«Потрібно оцінити ситуацію з юридичного боку. Звичайно, ми займемося цим у найближчі дні і далі передамо матеріали до прокуратури для подальшого правового реагування. А для цього спочатку потрібно оцінити стан військовослужбовців», – прокоментував він.




За його словами, на пункт пропуску «Шегині» дійсно надходило повідомлення про його замінування.

«Начальник західного регіонального управління пояснював депутатам і безпосередньо Міхеїлу Саакашвілі, що потрібно 20-30 хвилин зачекати, поки завершиться перевірка пункту пропуску. Адже інформація про замінування дійсно надходила. Однак, я так розумію, що була дана команда на штурм пункту попуску і сталося те, що сталося. Зараз він не працює, тому ні людей, ні транспорт не пропускають. І жодної вини прикордонників у цьому немає», – наголосив Слободян.
На платформі Blogger.