Header Ads

“Смертельна небезпека”: Ляшко вперше прокоментував вчинок Саакашвілі, від цих слів вуха в’януть

Прорив державного кордону України в пункті пропуску "Шегині" – це величезний злочин і неймовірне приниження України перед усім світом, передає Корупція.Інфо




Про це написав у Facebook лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Усі, хто це (прорив кордону, – ред.) зробив – це вороги нашої держави і мають бути суворо покарані незалежно від прізвищ, мандатів і посад. Вимагаємо від МВС, СБУ, ГПУ проведення невідкладних слідчих дій і притягнення винних до відповідальності. Відсутність адекватної, швидкої і жорсткої законної реакції на прорив кордону, за напад на прикордонників і поліцейських свідчитиме, що в Україні немає Закону", – заявив Ляшко.

За його словами, відповідальність за наругу над кордоном несуть не лише політичні авантюристи Саакашвілі і Тимошенко, а в першу чергу президент Порошенко.

"Це його повна і беззаперечна відповідальність і вина за хаос в Україні. І нинішнє мовчання Порошенка на надзвичайну подію – тому свідчення. Нам, українцям, треба визнати: в Україні немає Президента-лідера! Справжній Президент і Верховний Головнокомандувач не мовчав би і не ховався, коли шматують його країну, коли б'ють військовослужбовців. Але Тимошенко, Саакашвілі і вся ця політична шушера, яка заради влади готова знищити Україну – не альтернатива! У них, як і у Порошенка, немає плану розвитку України, вони не пропонують українцям безпечне і впевнене майбутнє, а лише гризуться за владу і гроші. І ця їх дика, без будь яких правил боротьба становить смертельну небезпеку для України", – вважає Ляшко.




Він повідомив, що його команда пропонує українцям альтернативу – відбудову України, а не її знищення у міжусобній боротьбі.
На платформі Blogger.