Header Ads

SOS! Підозрюваного у вбивстві випускниці вивезли зі Львова, мати побоюється за його життя!

Мати 16-річного підлітка, якого звинувачують у вбивстві випускниці,  Наталія Жук зателефонувала у редакцію газети "Народне слово" і повідомила, що її сина, кілька годин тому, перевели у Львівський слідчий ізолятор, передає Корупція.Інфо



"Василя забрали із Львівської психлікарні та повезли у Львівське СІЗО, звідти етапом повезуть у СІЗО до Чорткова. Сказали, що експертизу закінчили, однак про її результати повідомлять згодом. Я його досі не бачила, мене не пускають, молюся тільки, щоб з ним усе було добре, щоб нічого йому не заподіяли.".- повідомила жінка.

УСІМ, ХТО СЛІДКУЄ ЗА СПРАВОЮ ВАСИЛЯ ГНАТЮКА І ВИШНІВЦЕМ
Мама Василя Гнатюка вчора – 13 вересня 2017 року була у Львові, але сина не бачила, її не пускали, дозволили лише передати харчі та одяг, до Василя пустили лише адвоката . Що малого будуть виписувати вона знала ще вчора, чому не змогла пояснити. А нині ввечері подзвонила і сказала що вже забрали у Львівське СІЗО звідти етапом у Чортківське повезуть, про це слідчий їй повідомив телефоном, пояснивши, що така процедура. ДИВНО! Адже за вироком суду Василь Гнатюк мав бути у Львові аж цілий місяць 🤔

Цитую Наталку Парову, журналіста газети "Народне слово": "Щойно зателефонувала мама Василька Гнатюка і повідомила, що Василя забрали із Львівської психлікарні та повезли у Львівське СІЗО, звідти етапом повезуть у СІЗО до Чорткова. Про це їй повідомив слідчий, який на запитання жінки відповів, "що така процедура". Дивно, чому Василя так швидко забрали із психлікарні, адже за ухвалою суду він мав там перебувати місяць? Апеляційний суд відбувався 28 серпня, а 31 серпня Василя Гнатюка відвезли до Львова у психлікарню, де він за логікою, мав перебувати до 31 вересня. Щось дуже швидко у цій справі ,як тернопільські так і львівські медики проводять свої обстеження, випереджаючи одні одного".




Нагадаємо,16-річного Василя Гнатюка із села Дзвиняча Тернопільської області підозрюють у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із сусіднього селища Вишнівець, яке сталося 26 червня, через добу після випускного вечора дівчинки.  Наразі він під арештом до жовтня, у львівській обласній психлікарні проходив експертизу.
На платформі Blogger.