Header Ads

Борислав Береза: Щойно побачив цей треш зі стріляниною на “Прямому”. Це зовсім не смішно..

Вчора, 7 листопада, під час прямого ефіру на телеканалі “Прямий” люди в камуфляжі влаштували “стрілянину”. Жартівливе “шоу” зі стріляниною було влаштовано заради селфі з телеведучими. Однак на записі видно, що запрошена в студію масовка не знала про запланований сценаристами епізод і реально злякалася, сховавшись під столи.
У соцмережах в основному негативно сприйняли розіграш, нагадавши, що в країні, де йде війна, це не смішно.
Борислав Береза на своїй сторінці у фейсбук прокоментував “стрілянину” на “Прямому”. Мовою оригіналу:
“Я только что увидел этот трэш со стрельбой, который вчера был в студии “Прямого”. Вот вообще не смешно. От слова абсолютно. И еще. Я рад, что меня вчера не было в студии. Я бы стрелял. Это рефлекс. И представляю, что бы потом было… Мороз по коже.”
Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на prefiksblog.co.ua, а також на сам матеріал!
2014-2019. Всі права захищені. Повне або часткове використання матеріалів заборонено. Передрук статей, інших текстових матеріалів, фотографій та ілюстрацій тільки з письмової згоди з боку редактора платформи.
Порушення виняткових прав інтернет платформи «Префікс Блог» переслідується по закону. Бажаєте отримати можливість вести власний блог на сайті пишіть нам. Дякуємо !
Контакт з редактором через офіційну сторінку Кращі Блоги
На платформі Blogger.