Header Ads

Усім членам Кабміну, які проголосували за це Розпорядження, можна застрелитися або подати у відставку — ЯРЕМЕНКО

Bohdan Yaremenko
А ви даремно на Пінчука.
Ось 11 січня КМУ затвердив Розпорядження Про затвердження плану заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної …. політики щодо ОРДЛО.
Сообщает http://goruzont.blogspot.com




Фактично Кабмін цим документом визнав відповідальність за дотримання прав людини та забезпечення потреб та інтересів громадян України в «окремих районах.»

Згідно з міжнародним правом забезпечення дотримання прав людини на окупованих територіях покладається на державу окупанта. Кабмін підтвердив ці зобов»язання за Україною. Включно з соціальними зобов»язаннями, виплатою зоробітної плати тощо.

Що означає, що на Сході України немає окупованих іноземною державною територій, а існує внутрішній конфлікт, в результаті якого тимчасово припинили, але відновлюють свою діяльність органи державної влади України.

Це звичайно прямо суперечить усім інформаційно-пропагандистським зусиллям України щодо висвітлення конфлікту на Сході України, як збройної агресії Російської Федерації. Фактично поняття «окуповані території» підміняється «неконтрольовані території». З усіма політико-правовими наслідками, що з цього випливають.

Також, фактично, це є спробою імплементації чогось подібного на «придністровський варіант» врегулювання конфлікту (який так і не врегульований).

А ще у нас багато хто на Савченко дується. Ось вам, нате цитату з Розпорядження:

п. 13.3) залучення молоді та жінок по громадянського руху через програми, що сприятимуть їх ролі, як миротворців….., сприяння структурованим діалогам з питань заохочення толерантності.

Кабмін збирається також допомагати і з ВІЛ/СНІДом в ОРДЛО боротися.




А якщо хтось у нас на фронті не знає чим зайнятися — ось є такий пункт:

17.1) Організація та проведення спортивних змагань, матчів, спартакіад із залученням громадян із неконтрольованих територій (за умови дотримання умов безпеки).

Турбота за безпеку «громадян із неконтрольованих територій» особливо актуальне завдання. А то як з Моторолою…

Мені здається, усім членам Кабміну, які проголосували за це Розпорядження, можна сміливо або застрелитися, або подати у відставку.
На платформі Blogger.