Header Ads

Зараз! 18:15! Суд над Зайцевою! Щойно Дронов зробив таку заяву, що вся країна в ш0ці

Один з підозрюваних в трагічній ДТП у Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання. Про це повідомляють місцеві журналісти.
Пише http://puer.org.ua




Так, за словами чоловіка, він сподівався на справедливе розслідування і чесний вирок, після якого «не будуть нікого поливати брудом, видаючи бажане за дійсне». Більш того, Дронов також зізнався, що усвідомлює свою участь у трагедії і сильно кається, відмовившись при цьому просити про пом’якшення покарання. При цьому він заявив, що просить прощення не перед судом, а перед Богом і постраждалими в аварії.

«Це марно», – підкреслив він.Також він повідомив, що готовий продати машину, а гроші віддати постраждалим у трагічній ДТП, оскільки після неї «життя зупинилася».

«Я не можу допомогти своїй матері, своєї сім’ї. У мене нічого немає», – уточнив він.Як повідомлялося раніше, смертельна ДТП в центрі Харкова сталася 18 жовтня 2017 року. Позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. У результаті аварії 5 людей загинули, ще один помер в лікарні і ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Пізніше в справі з’явився новий підозрюваний – Геннадій Дронов, який спершу проходив у ньому як свідок.Але вже 6 листопада 2017 року став підозрюваним. Йому, як і Зайцевій, інкримінували порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.

«Водій Volkswagen допустив порушення пунктів 8.7.3 «Г» — це рух на заборонний сигнал світлофора «жовтий». Пункт 8.10 – це зупинка за світлофорним об’єктом, який був праворуч по площі Конституції, і 10.1 – це перед початком руху не переконався в безпеці виконуваного маневру початку руху», – пояснив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Олександр Розумників.

У свою чергу Дронов заявив, що категорично не згоден з таким поворотом.



На платформі Blogger.