Header Ads

800 мільйонів гривень зекономив МОЗ на закупівлі ліків! Препарат, який раніше купували за 340 доларів, Супрун купує за 24 долари.

За минулий рік на закупівлі ліків з 2 мільярдів грн зекономили 800 млн гривень. Про це в прямому ефірі «Право на владу» заявив керівник пацієнтської організації “100% ЖИТТЯ” Dima Sherembey.
Пише https://prefiksblog.co.ua



За його словами, препарат, який раніше купували за 340 доларів, Супрун купує за 24 долари.

Таке сталося вперше. Це означає, що рік тому хтось поклав собі в кишеню майже мільярд гривень. Така ситуація була не лише в минулому році, а систематично кожного року при закупівлі медикаментів.  Найголовніше, що той, хто це робив, клав не гроші, а людські життя. Цього року вдалось зекономити 800 мільйонів, і, звичайно ж, люди хочуть повернути собі «свої» гроші. Навіщо їм така Уляна Супрун, якщо до цього у них «рило було в маслі»? Звісно хтось хоче прибрати людей, які намагаються зруйнувати старі схеми.  У нас, виявляється, були хороші старі схеми, і вони добре працювали. Тільки ми ходили «голі і босі», а хворі люди помирали в лікарнях. Якщо Бахтеєва, Азаров і Медведчук офіційно проти цієї реформи і проти людини, яка ці схеми хоче зруйнувати, то кращого індикатора бути не може.




На платформі Blogger.