Header Ads

Олена Кравець з 95 кварталу звернулася до українців за допомогою (відео)

Актриса студії “Квартал 95” Олена Кравець записала відеозвернення до українців з проханням про фінансову допомогу для лікування українки, якій екстрено необхідна операція.
Пише https://www.vilnuipoduh.pp.ua
Про це в понеділок, 18 лютого, повідомляє видання “Бізнес.медіа” з посиланням на офіційну сторінку студії “Квартал 95” в Instagram. “.. Я хочу звернутися до Вас за допомогою … Сталася біда. Захворіла одна молода жінка”, – розповіла Олена Кравець.







“Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Всі подробиці у @lennykravets в передостанньому пості. Всім заздалегідь величезне спасибі!”, – з таким зверненням вийшло відео на каналі студії “Квартал 95”.




Як розповідає Олена, про те що необхідно допомогти Наталії Дочинець повідомила гумористка по цеху. Актриса відразу відгукнулася на прохання і звернулася до своїх підписників і небайдужих людей. Кошти збираються на термінову операцію. До відео Олена Кравець додала фото і скани листування з Наталею і висновок лікарів.
У коментарях підписники підтримали ініціативу актриси Кравець і висловили добрі слова на адресу Наталії якої необхідна допомога. “У мене 860 грн декретних, але я відправила!”, – написала підписниця. “Трохи перерахувала. Бажаю якнайшвидшого одужання.”, – написали під відео. “Леночка, Ви людина з великим серцем! І вся ваша команда – великі молодці! Удачі Вам! Здоров’я Наталі і своєчасної допомоги!”, – додали в коментарях.






На платформі Blogger.