Header Ads

На світському заході, де була купа артистів, були і ці дівчата. Поведінка їх одразу не сподобалась, бо навкруги мільйонери так себе не вели як дівчата

Євробачення ???

Якось вже не пам’ятаю де , але на світському заході де було купа артистів , представників благодійних фондів – були і ці дівчата . Поведінка їх одразу не сподобалась , бо навкруги мільйонери так себе не вели як дівчата . Але якось не звернула увагу бо навіть не знала хто вони . А от хто – співачки , ще й несуть в суспільство «війни в Україні не має ?»
Пише https://prefiksblog.co.ua



Дівчатка , я запрошую вас на передову , і там хоча б місяць витримати під обстрілами , та особисто переконатись правдиві ваші слова чи ні !!! А ще – скажіть ці слова матерям загиблих хлопців та дружинам загиблим.

Кожного дня розумію , що людина здатна продати свою душу або тіло за для грошей . Шо ж , тоді живіть у Симферополі в нічого сидіти в Києві.

Гидота … і соромно …. військові , добровольці , медики , волонтери – відають свої життя та здоров`я за для захисту України , а такі курви заробляють гроші на крові . Фу …

Автор – ветеран АТО, військовий медик Elena Mosiychuk-Maliok



На платформі Blogger.