Header Ads

Пушилін запропонував прямі переговори з Києвом по Донбасу, в Україні яскраво відповіли

Україна відповіла ватажку терористів “ДНР” Денису Пушиліну на запит про переговори між “ЛДНР” і офіційним Києвом.
Пише https://prefiksblog.co.ua



Із заявою на своїй сторінці в соціальній мережі виступила депутат Ірина Геращенко, яка представляє Україну в мінських переговорах по Донбасу.

“Ніякого прямого діалогу з псевдореспубліками на окупованому РФ Донбасі і легітмізаціі маріонеткових режимів Кремля – не буде.

Мінський формат – тристоронній, його учасники : Україна- РФ- ОБСЄ. РФ не посередник, а сторона , відповідальна за виконання мінських угод, безпекового, економічного і гуманітарного блоків. Під угодами стоять підписи представників трьох сторін – України , РФ і ОБСЄ. В мінських угодах немає жодного слова про « ЛНР- ДНР» і таких нікчемних абревіатур.

Там є ще дві карляки громадян захарченка і плотницького, яких в останню хвилину притяг з собою в кімнату переговорів Путін . Але хто це ?

І де вони? Одне упало, друге пропало ( погано , бо вони є співучасниками злочинів Кремля і ми б воліли бачити їх в суді).

Всі так звані « органи влади республік»- нелегітимні і не визнані навіть в РФ. Тому й заяви їх так званих « представітєлей», які б прізвища не були в цих людей,- це лише марення Кремля. В Мінську є запрошені від ОРДЛО, але їх статус чітко визначений – запрошені, ніякі не учасники. Й ніяких прямих переговорів з маріонетками Кремля в ці роки не було й апріорі бути не може, як би не істерила Москва.

З Кремлем, за посередництва наших міжнародних партнерів, а не з маріонетками Кремля, говоритимемо про звільнення Донбасу. Вимагатимемо звільнення Донбасу.” – підсумувала Геращенко.



На платформі Blogger.