Header Ads

“Фашисти! Я візьму автомат і перестріляю вас!” Несамовитий пропагандист Путіна на РосТБ відкрито заявив про розправу над українцями



В ефірі програми «Хто проти» на телеканалі «Росія 1» один з путінських пропагандистів? президент фонду «Правова держава» Євген Тарло відкрито заявив, що готовий перестріляти українців через трагедію в Одесі.
Пише https://prefiksblog.co.ua



Даний спіч пролунав у відповідь на слова української журналістки Яніни Соколовської, яка звинуватила в смерті українців 2 травня Росію. Відзначимо, українка в російській студії спростувала причетність націоналістів до пожежі в Будинку профспілок.

Саме ці слова вивели з себе російського пропагандиста і він він накинувся на неї зі звинуваченнями. «Яніна поводиться як фашист, геббельсівська пропаганда, який виправдовує вбивство 48 українців, одеситів!» – вигукнув він. Його обурення перебив політолог Андрій Окара, які спробував припинити даний спіч, проте це ще більше розлютило Тарло.

«Якщо ви фашист – геть звідси! Бити буду морду! Вона виправдала вбивство 48 осіб і звірячі знущання над сотнями людей! Нічого про це говорити! Це ганьба всієї української влади і кожного з вас! Це вища підлість – виправдовувати! Я не буду поруч з вами стояти! Я візьму автомат і перестріляю вас замість тих, хто загинув в Одесі! »- зірвався на істерику рупор Кремля.




На платформі Blogger.