Header Ads

Зеленський зробив гучну заяву про повернення “ПриватБанку” Коломойському

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не планує повертати націоналізований “ПриватБанк” Ігорю Коломойському в разі перемоги на виборах президента.

Пише http://merezha.co



У цьому він запевнив колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка. Повідомляє korupciya.com

Останній та екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус нещодавно зустрілися з Володимиром Зеленським.

“Разом з Айварасом провів змістовну дискусію з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Крім економічної тематики, говорили про завершення війни на сході, роботу із західними партнерами, ліквідацію впливу олігархату та оновлення державного апарату”, – повідомив Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

Подаємо його слова в оригіналі.

Наголосив на наступних пріоритетах:

– Ліквідація СБУ та переформатування її в контррозвідку, що спроможна ефективно боротися з гібридною агресією РФ. Реформування Прокуратури.

– Створення Служби Фінансових Розслідувань для ефективної боротьби з фінансовими злочинами проти держави та притягнення до відповідальності тих, хто висмоктує мільярди з платників податків.

– Кардинальна зміна моделі державної служби. Чинна розмиває відповідальність, дозволяє маніпуляції під прикриттям “прозорих” конкурсів, не забезпечує мотивації для залучення перспективних людей на державну службу. Нова має бути за зразком інноваційних компаній, що динамічно розвиваються, бо саме це потрібно нашій країні.

– Важливість продуманої співпраці з західними партнерами, зокрема з МВФ.

– Недопущення згортання реформи ПДВ та прозорість державних фінансів.

Звичайно ініціював і питання націоналізації ПриватБанку і зв`язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того іде в Президенти, аби повертати Приватбанк. Сподіваюсь, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх “на ковріжки”. Тих, хто це робить, і так достатньо…, – підсумововує екс-міністр.

Як повідомлялося, у мережі нарешті з’явилася передвиборна програма шоумена та його партії “Слуга народу”.

У програмі вказані такі тези:

– можливо швидко отримати закордонний паспорт і проголосувати;
– українці не будуть шукати роботу за кордоном;
– молоді сім’ї спокійно собі можуть дозволити придбати навіть заміський будинок;
– лікарі і вчителі отримують гідну заробітну плату, а пенсіонери – пенсію;
– корупціонери сидять у в’язницях;
– талановита і розумна молодь без проблем може отримати хорошу роботу;
– є якісні дороги.



На платформі Blogger.