Header Ads

Чому так сильно зростає рейтинг Зеленського: українці, є п’ять вагомих причин…

Останній соцопитування показало, що Володимир Зеленський істотно відірвався від інших конкурентів, пише журналіст В’ячеслав Чечіло .
Пише http://www.presentnews.biz.ua



Чому ж так стрімко зростає рейтинг шоумена?

Перше. Зеленський увійшов в кампанію, що не зробивши помилок. В амплуа «неполітики» йому все так же немає альтернативи, адже Святослав Вакарчук на вибори не пішов, а ніхто з топ-гравців і близько не розуміє, як розмовляти з цією частиною електорату.

Друге. Виборець почав вірити в те, що на цих виборах з’явилася реальна можливість прокатати «Петю» і «Юлю». Це по-справжньому «заводить», мобілізує і дійсно може довести аполітичних громадян до дільниць.

Третє. До Зеленському відходять голоси виборців східної України, які втомилися спостерігати за чварами осколків колишньої Партії регіонів і розглядають його як найбільш близьку до себе з усіх реальних кандидатів.

Четверте . Зеленський отримав частину електорату Юлії Тимошенко . Це люди, які були готові проголосувати за неї як за єдину реальну альтернативу Порошенко . Тепер вона вже не єдина альтернатива, а більше ні для чого вона, як виявилося, і не годиться.

П’яте. До Зеленському стрункими рядами переходять єврооптимісти з хорошими особами. Офісний планктон довго вагався, підтримати йому Святослава Вакарчука або Анатолія Гриценка. Перший на вибори не пішов, другий здувся. Петро Порошенко потонув в продукуються їм же негативі і перестав розглядатися як варіант, за який не соромно проголосувати «чесній людині». Тому, врешті-решт, мешканці столичних офісів теж вибирають Зеленського.

Щось забув?



На платформі Blogger.