Header Ads

“Українці, ми з Вами!” – Віце-президент США Майкл Пейнс зробив гучну заяву на Мюнхенській конференції.

Найбільша делегація від США за всю історію Мюнхенської конференції з безпеки відвідала цей захід цього року. До делегації, яку очолив віце-президент США Майкл Пенс, входить в.о. голови Пентагона Патрік Шенеген, інші посадовці адміністрації Трампа а також біля 50 членів Конгресу США, включаючи спікера Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі та голову комітету Сенату з міжнародних відносин Ліндсі Грема.
Пише https://prefiksblog.co.ua



Віце-президент США Майкл Пенс запевнив президента України Петра Порошенко у тому, що Вашингтон не буде зменшувати підтримку Києва у протистоянні з РФ. Про це Пенс заявив, відкриваючи двосторонню зустріч з українським колегою в Мюнхені.

“Мій сигнал і для вас особисто, і для українців: ми з вами. Це особливо важливо після подій в Керченській протоці”, – звернувся він до Порошенка.

Пенс заявив, що напад РФ на українські військові кораблі додатково гарантував збереження американської підтримки. “Це (події поблизу Керченської протоки) нагадало про всі виклики, які має Україна через Росію. І тому США продовжить підтримувати Україну (у опорі) проти Росії” – заявив він.



На платформі Blogger.