Header Ads

Микита Михалков: “Для тих, хто ще вірить, що з Росією можна дружити”

Відомий російський режисер не закликає домовлятися з Україною, він закликає “переконати” її силою. Режисер Микита Михалков, який в Росії копіює то Сідні Люмета, то Квентіна Тарантіно, то інших колег з “загниваючого” Заходу, напередодні відзначився новим провокаційною заявою про Україну.
Пише https://prefiks.win



Мабуть, путінського “Бесогона” або вхопив “Сонячний удар”, або він так і не вийшов з образу в “Жмурках”, оскільки єдиним, на його погляд, способом повернути Росії втрачену Україну, є силовий варіант, з кров’ю та іншими принадами бойових дій.

В ефірі пропагандистської програми “Час покаже” на “Первом канале” Михалков з жалем зазначив, що в Україні за останні 25 років виросло покоління, яке “без причини” назавжди відвернулося від РФ. Про те, що Москва за допомогою “зелених чоловічків” і “іхтамнетов” відхопила від сусідньої країни великий шматок території, режисер скромно промовчав. А адже саме це і стало головною причиною відходу України від Росії, а не “вирощені нові покоління”.

На думку Міхалкова, повернути Україну, точніше – українців, що сприймають РФ як ворога, можна лише “кров’ю і війною”.

Що тут сказати … Для людини, який бачив кров в основному бутафорську, кіношну, немає особливих проблем, щоб розв’язати війну в сусідній Україні, подалі від своїх володінь, які, як відомо, “метр” давно перетворив на справжній маєток – зі слугами, лакеями і навіть рабами і рабинями. Сам Михалков теж має відверто рабське і холуйське мислення, оскільки з кожним роком в його виступах все менше критики на адресу влади РФ аж до її повної відсутності і повна відмова бачити життєво нагальні проблеми у власній країні.

Зате про Україну він міркує з задоволенням, з видом знавця. Михалкову прикро, що українці не бажають ставати рабами для путінської Росії: “Майдані”, чинять опір щось там, воюють на сході країни. Ні слова про те, що Путін просто нав’язав Україні двічі судимого Януковича в якості глави держави. Причому особисто за нього агітував. і коли той відверто “лажа”, не визнавав свою помилку, а продовжував підтримувати свою креатуру.

Ні слова про попередніх війні подіях: газових, сирних, цукрових та інших економічних “війнах”. Ні слова про організацію “Донецька республіка”, яка з подачі Кремля була відкрита в Донецьку ще в 2005 році і відверто закликала до сепаратизму. Абсолютно нічого про те, що на Донбасі в результаті просування ідей «русского міра» загинули десятки тисяч людей, про те, що після “визволення” Криму, Донецька і Луганська звідти виїхали як мінімум півтора мільйонів жителів – поїхали на підконтрольну Україні територію, до ” неправильним “українцям. Все це режисер “вирізав”, провів своєрідний монтаж історичних подій, випнувши лише те, що йому вигідно.

І таких, як Михалков, в Росії багато. Дивіться: практично нікого в самій РФ особливо не обурюють слова горе-режисера. Це означає, що його слова відображають думку більшості росіян, вихованих тими ж фільмами Михалкова.

Ні слова про те, що з сусідами треба шукати спільну мову. Тільки: завоювати, втопити в крові, прогнути, змусити. Що й потрібно було довести.

Ви ще вірите, що з Україною може дружити з путінською Росією? Тоді подивіться це цікаве і показове відео з Микитою Михалковим.

Раніше Михалков несподівано зізнався в тому, що Росія винна в ситуації в Україні.

Крім того, путінський режисер назвав українців “загрозою” існування російської держави.

В’ячеслав Дорошенко, спеціально для “Діалог.UA”.



На платформі Blogger.