Header Ads

Сьогодні вранці в Донецьку прогримів потужний вибух і почалася перестрілка. Жителі міста заговорили про ліквідацію когось з ватажків

У понеділок, 18 лютого, в центрі окупованого Донецька пролунав вибух.
Пише https://prefiksblog.co.ua



Як повідомляє “КП“, вибух у Ворошиловському районі міста був такої сили, що вікна в будинках затремтіли.

Повідомляється, що вибух пролунав в районі парку Щербакова і відразу ж через гаражі, що знаходяться біля стадіону “Шахтар” повалив стовп диму.

Телеграм-канал WarGonzo повідомив, що вибух стався на перетині вулиць 25 років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку. За попередніми даними – це було скидання вога з безпілотника.

Також повідомляється, що після другого вибуху пролунав другий, який стався на газорозподільній станції недалеко від готелю Парк Інн, де проживають члени місії ОБСЄ.

Телеграм-канал сепаратистів зазначив, що на місці вибуху вже працюють “слідчі органи ДНР”. Передбачувана версія – теракт.

Російський телеканал НТВ з посиланням на “МВС республіки” повідомив, що в місті сталося три вибухи. Під третім вибухом мається на увазі – обстріл в районі Вольво-центру. Це поруч з Донецьким аерпортом.

“Острів” відзначив, що після вибухів в центрі міста почалася стрілянина зі стрілецької зброї.

“Донецьк. Центр. Дуже сильний вибух, схожий на той, що був у “Сепар”,”Потужний вибух, їхала по Університетській, проспект Комсомольський, ніби десь поруч”,”А кого рвонули в нашому центрі світобудови? У центрі знатно прокотилося відлуння, начебто навіть спарений був бабах”,”Бульвар Пушкіна почув два поспіль і побачив стовп диму в районі гаражів за Шахтарем”,”Походу когось утилізують?”,”Потужно прогриміло, навіть стіна здригнулася. Потужно і не далеко”,”Щось афігенські гримнуло. Штора захиталася”, – наводить видання слова місцевих жителів в соцмережах.



На платформі Blogger.