Header Ads

Юля ніколи не буде президентом: Мороз приголомшuв всю Україну своєю гучною заявою…

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко не зможе виграти президентські вибори в Україні.

Таку думку в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK висловив народний депутат України, колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Пише http://www.presentnews.biz.ua




Гість програми, коментуючи питання президентського рейтингу Тимошенко, зазначив, що лідер «Батьківщини» не зможе виграти президентські вибори в Україні. Колишній спікер парламенту також згадав, як він пропонував Тимошенко зайняти посаду голови парламенту.

«Пам’ятаю, як велика частина парламенту накрита синьо-жовтим полотнищем, але фракція БЮТ відсутній. Вона вимагає дострокових виборів. Парламент працює, приймає важливі рішення, але вести засідання, коли ти бачиш таку картину, не годиться. Я запрошую Турчинова, а він тоді – права рука Юлії Володимирівни. Кажу, що я складу свої повноваження, і вже завтра ми підтримаємо Тимошенко на посаду голови ВРУ, тому що це потрібно для держави. Він сказав, що пропозиція цікава. На наступний день приходить і каже, що Юля хоче бути прем’єром. Ось і відповідь на питання, в чому її мотивація. Справа пов’язана з матеріальним благополуччям і з можливостями впливати », – зазначив Олександр Мороз.

Політик переконаний, що Юлія Тимошенко не виграє президентські вибори в Україні.

«Вона не буде президентом. Люди мають свою думку і мають власний досвід. Ось і той посил Тимошенко, що вона проти президентської влади, в Україні потрібно робити канцлерську республіку на зразок Німеччини, то я домагаюся цього вже більше 20 років. Це те, проти чого вона і інші боролися, але тепер вони раптом прийшли до цієї ідеї, тому що так простіше реалізувати свою владу.

Я не випадково говорив, що вона не захотіла бути головою Верховної Ради, а хотіла бути прем’єр-міністром. Зрозуміло, що це фінанси, економіка і потоки.



На платформі Blogger.