Header Ads

Ольга Сумська про вибори: “Наше суспільство зійшло з розуму, нічого не можна сказати! Я просто запостила інформацію про дебати Зеленського”

Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська постраждала від політичних суперечок в Фейсбуці. Звичайний пост про дебати викликав шквал негативних коментарів, після чого вона змушена була видалити запис зі своєю стіни. Актриса зазначила, що на тлі виборів суспільство сильно розкололося і перестало поважати думку один одного.

Пише https://prefiksblog.co.ua

– Наше суспільство зійшло з розуму, нічого не можна сказати. Я просто запостила інформацію про дебати Зеленського і цього вистачило, щоб отримати порцію негативних коментарів. Я щиро вірю в найкраще для нашої країни і пишу цікаві речі, висловлюю свою думку, але це викликає нерозуміння і люди просто не поважають точку зору опонента, – розповіла Сумська.

За її словами, це було всього кілька постів, в яких вона висловлювалася з приводу нових людей в політиці, але підписники сприйняли інформацію дуже агресивно.

– Згадували все що тільки можна згадати. Не обійшлося без мату і образ … Люди не стримуються у своїх висловлюваннях … Це ще раз підтверджує той факт, що наше суспільство розколоте. Ніхто не поважає іншу думку, – зазначила актриса.

При цьому вона додала, що сама по собі ідея провести дебати на стадіоні досить цікава:

– Я вважаю, що дебати – це нормально. Було запропоновано креативний, цікавий формат, чому б не спробувати? – зауважила Сумська.

Пам’ятаючи про багатий телевізійний досвід Сумської, журналісти поцікавилися у артистки, не хотіла б вона стати ведучою цих самих дебатів на “Олімпійському”.

– Слухайте, але я взагалі не в цій темі. Я з приводу культури можу поговорити: про кіно, про театр. Кожен повинен бути на своєму місці. Але є винятки. Ось Зеленський – смілива людина, вирішив кинути виклик існуючій політичній системі … А тепер всім хочеться побачити його команду … Ми живемо в непростий час, на порозі історичної події. Тут або-або. Що ж, подивимося … Віримо в цивілізацію, креатив, втілення нових ідей і ніякої корупції”,  – підсумувала Ольга Сумська.
На платформі Blogger.