Header Ads

Обов’язковий призов скасують! У Зеленського виступили з терміновою заявою. Українці радіють

Команда президента України Володимира Зеленського прагне скасувати обов’язковий призов в армію. Збройні сили країни планують перевести на стандарти НАТО.

З такою ініціативою виступив міністр оборони Андрій Загороднюк, призначений на посаду за пропозицією Зеленського в ефірі ТСН.
“ЦЕ МОЯ ПЕРСОНАЛЬНА МЕТА. ЦЕ НЕ БУДЕ СКОРО, ЦЕ НЕ БУДЕ ПРОТЯГОМ РОКУ, АЛЕ ЦЕ МОЯ ПЕРСОНАЛЬНА МЕТА – СКАСУВАТИ ПРИЗОВ”, – ЗАЯВИВ ВІН.
“І ЦЕ ПОЗИЦІЯ ДЕРЖАВИ ВЗАГАЛІ, ЩО МИ РУХАЄМОСЯ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ АРМІЇ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ НАТО, ЯКА ПІДГОТОВЛЕНА, ОСНАЩЕНА. І ГОЛОВНЕ – ЩО КОЖЕН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ПОВИНЕН ЗНАТИ СВОЄ МІСЦЕ, У НЬОГО ПОВИННА БУТИ ЧІТКА ВІЙСЬКОВА КАР’ЄРА І ЗАХИЩЕНІ ПРАВА. ТАК, ЩОБ МИ МОГЛИ КОНКУРУВАТИ ПРИ ВІДБОРІ ЗА КРАЩИХ ЛЮДЕЙ “, – РОЗПОВІВ ЗАГОРОДНЮК.
Міністр додав, що хороша і сучасна техніка для українських військових також є частиною військових можливостей України.
Відзначимо, що протягом жовтня-грудня в Україні триватиме осінній призов громадян на строкову військову службу. В кінці вересня військові комісаріати Києва передала Національній поліції майже 35 тисяч справ на киян, які ухиляються від призову на строкову військову службу.
На платформі Blogger.