Header Ads

“А що війни з Росією вже немає?”: Ляшко обурив українців походом на концерт російської зірки. Яке лицемірство!

Після бійки з Герусом через російську електроенергію Ляшко сам став об’єктом звинувачень у любові до “русского мира”.
Екс-нардеп Олег Ляшко разом з дружиною Росітою напередодні побував на концерті російської співачки Любові Успенської у Палаці спорту. Відео політик опублікував у себе на сторінці в соцмережі Фейсбук.
В кадрі, Ляшко танцює з Росітою під пісню “К едиснтвенному нежному…” Він обнімає дружину й вони про щось перешіптуються і крадькома цілуються.
Здавалося б, мила картина, однак похід на концерт Успенської викликав хвилю гніву. Основний посил коментаторів полягає в тому, що днями Ляшко привселюдно в аеропорту “Бориспіль” вчинив розправу над народним депутатом Андрієм Герусом з приводу його поправки до закону, що дозволила закупити електроенергію у країни-агресора, Росії. І, ось, тепер Ляшко відправився на концерт співачки, яка підтримує Путіна і, більше того, сам себе виставив в поганому світлі, опублікувавши відео в соцмережі.
“ТВОЮ ДІВІЗІЮ. НЕМАЄ ІНШИХ ДОСТОЙНИХ УКРАЇНСЬКИХ ВИКОНАВЦІВ? ЩОБ ХОДИТИ НА ЦЕЙ СОВКОВИЙ НАФТАЛІН І ФІНАНСУВАТИ ВОРОГА УКРАЇНИ? ВОНА Ж МАБУТЬ ПОДАТКИ З ПРИБУТКУ В БЮДЖЕТ РОСІЇ ПЛАТИТЬ. ЕХ ОЛЕГ ВАЛЕРІЙОВИЧ, ЩОСЬ ВИ МЕНЕ РОЗЧАРУВАЛИ. ТА І БИТИСЯ ВИ НЕ ВМІЄТЕ.
ВРІЗАЛИ Б ГЕРУСУ НОРМАЛЬНО, А ТО ТІЛЬКИ НІЖНО ПОРВАЛИ СОРОЧКУ… ЩЕ Й ЗАКИДАЄТЕ, ЩО ВІН СВОЄЮ ПОПРАВКОЮ СПОНСОРУЄ РОСІЮ (СПРАВЕДЛИВО). А ВИ?”
“ПРИКОЛЬНО!!! А ТЕ, ЩО УСПЕНСЬКА ПІДТРИМУЄ АНЕКСІЮ КРИМУ І ДІЇ РФ НА ДОНБАСІ, ТО В ПРИНЦИПІ Х*РНЯ…”
“ЕХ ОЛЕГ БАТЬКОВИЧ, ПІСЛЯ ГЕРУСА ЦЕ СТОПУДОВИЙ ПРОМАХ”
“ОЦЕ ЗАШКВАРЧИК, ОЛЕЖЕ… МАРНО БИЛИСЯ З ГЕРУСОМ, ТЕПЕР ВАМ ТІЛЬКИ УСПЕНСЬКУ ПРИГАДАЮТЬ…”
“НУ ДА… ЗА РОСІЙСЬКИЙ ГАЗ – У БІЙКУ /НА КАМЕРУ, А РАШАШОУБІЗ – ПІДТРИМАЄМО, ТА ЩЕ Й ТАКИЙ НИЗЬКОПРОБНИЙ…. ФУ…”
На платформі Blogger.