Header Ads

Це так соромно “, – ведуча” 1 + 1 “Наталія Мосейчук розповіла, якими іменами її обзивають в мережі

Про це вона сама заявила в ході телевізійної передачі “Право на владу”, ведучою якої є. За її словами, варто їй лише заговорити про те, як бути далі з країною і почати критикувати своїх гостей, її тут же починають ставити чи не в один ряд з одіозною Ольгою Скабеевой і всіляко обзивати.

Пише http://bbcccnn.org

Телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук, яка веде телевізійну передачу “Право на владу” на телеканалі 1 + 1, заявила, що останнім часом проти таких, як вона розгорнулася справжня інформаційна кампанія. Про це вона розповіла в ході ефіру на телеканалі 1 + 1.

Спочатку вона прокоментувала пост політичного експерта Михайла Подоляка про те, чому дружина президента України Олена Зеленська закрила доступ до коментарів на своїх сторінках в соцмережах. Ось, що він тоді написав:

“Олена Зеленська робить в соціальних мережах власну офіційну сторінку, щоб в оперативному режимі викладати туди репортажі про власні проекти. Нормально? Безумовно. Стандартна і обов’язкова як на теперішній час практика. Хочеш – дивишся.

Не хочеш – ігнор. Але тільки не в нашому випадку … А що відбувається у нас? Чергова мережева «п’ятихвилинка ненависті». Майже класичне «убuй її». Гігантський і немилосердний виття Розлючений і саме / ображених. Чималий натовп адептів ненависті, яких до цих пір рясно годують вчорашні кумири, тут же хижої зграєю накинулася на … FB-сторінку. Щоб в найвитонченіших і опущенческіх формах ображати людину.

Чи ні / ні – не критикувати, не робити уточнення, чи не дискутувати, не ставити навіть складні або болючі питання. А саме заливати все самим добірним отрутою. Рвати людське на шматки. Показувати свої злісні оскали … Ідеальна ілюстрація того, чому ми на дурнопахнущому  дні так захоплено копаємося в смітті людських цивілізацій “, – так прокоментував ситуацію аналітик. Він додав: все це робиться для того, щоб показати” крутизну “того, хто пише т .н. “хейтерскіе” коментарі.

У зв’язку з цим, Мосейчук зазначила: варто їй лише заговорити про те, як бути далі з країною і почати критикувати своїх гостей, її тут же починають ставити чи не в один ряд з одіозною Ольгою Скабеевой і всіляко обзивати. На тій же програмі присутній експерт Борис Тізеньгаузен. Він пояснив, що всьому причиною є створення “Фейсбук”.

“Цукерберг дав усім можливість висловлювати свої емоції, в тому числі і гнiвно. Але є ще і” фабрики ботів “, не забувайте про це. Вони працюють над створенням смислів. Зараз не люди цим займаються, а спеціальні програми. Більш того, зараз політики є головними деструкторами, їм потрібна ненависть. Для них, це політична валюта. А якщо якийсь фальшивий коментар з елементами ненависті отримує велику кількість лайків – все, так, нібито думає народ. це кластерна ненависть, їй простіше управляти. Як і громадською думкою “, – зазначив ек перт.

Більш того, в тій же програмі демонструвалися меми, які виставляли Мосейчук в неприємному для неї амплуа. Зокрема, порівнювали зі Скабеевой, як ми вже говорили раніше.



За матеріалами сайту Діалог
На платформі Blogger.