Header Ads

В Україну йдуть 13-градусні морози! Гідрометцентр назвав точну дату!

Морозна погода в Україні встановиться 8 лютого, але період похолодання триватиме лише 4 дні.

Пише http://globalpres.co

“З суботи, 8 лютого, після того як пройде циклон, почнеться похолодання”, – розповів OBOZREVATEL провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило.

“Очікується вторгнення холодного арктичного повітря і зниження температури вночі 8-9 лютого до -8 … -13 градусів. Вдень температура повітря буде -2 … -8 градусів, в залежності від місцевості”, – повідомив він.

У той же час синоптик запевнив, що похолодання не буде довгим. Уже з вівторка, 11 лютого, температура істотно підвищиться.

“11 лютого тепло повернеться. Вночі буде близько 0 градусів, а вдень – стабільно позитивна температура”, – розповів він. У той же час синоптик підкреслив, що говорити про настання весни поки рано, “підвищення і пониження температури ще будуть спостерігатися”.

Синоптик додав, що в період з 4 по 8 лютого по всій території України пройдуть опади. “Сьогодні, 4 лютого, опади вже почалися в західних областях, 5 лютого вони охоплять центральні і південні області, переважно у вигляді дощу. 6 лютого дощ перейде в сніг в південних і східних областях. Весь цей час опади будуть значні, місцями навіть сильні” , – повідомив синоптик.
На платформі Blogger.