Header Ads

Як же це страшно! Пугачова втратила сина. Невідомі подробиці особистого життя Примадонни

Розкрито невідомі подробиці особистого життя Примадонни.

Алла Пугачова вийшла заміж за Філіпа Кіркорова, коли їй було 45 років, а йому – всього лише 27 років. У той час Аллі Пугачовій хотілося народити ще дітей, але в пізньому віці це була ризикована затія.

Пише https://shocked.news




Вона довго намагалася завагітніти за допомогою медичних технологій, і на спроби пішло близько чотирьох років. Коли Аллі Пугачовій було 49 років, вона завагітніла, але майже на середині терміну вагітності у неї стався викидень, а в той час Пугачова вже знала, що повинен був народитися хлопчик.

Після цього співачка довго страждала, але не наважувалася про це розповідати публіці. Тим часом Філіп Кіркоров також по-своєму страждав – він навіть заспівав пісню, в якій були такі рядки: «Маленький секрет великої любові …», – зрозуміло, не всі знали сенс тих слів.

Філіп Кіркоров в одному з інтерв’ю розповів, що тоді йому і Аллі Пугачовій було нелегко: «Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона хотіла дуже. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілося цього щастя ».

Шанувальники співчувають зірці.


На платформі Blogger.