Header Ads

Дружина Зеленського – не єдина жінка у житті коміка (фото)

Дружина Зеленського справжній друг для коміка. Пара разом ще зі школи, а Зеленський при першій можливості з ніжністю і любов’ю розповідає про свою дружину.Сообщает http://www.uanews24.info



 Після того, як Володимир Зеленський став відомим українським коміком, багато представниць прекрасної статі замріявся про щасливе життя з таким привабливим чоловіком. Проте всіх дівчат чекає розчарування, так як дружина Зеленського єдина жінка, що має для нього значення.

Хоча ні, в житті коміка всього три жінки, які займають місце в серці Зеленського: дружина, донька та мати.

Після того, як на екрани в березні вийшла картина “8 кращих побачень”, де Зеленський зіграв одну з головних ролей, відомий український журнал Viva влаштував для актора сімейну фотосесію, а в інтерв’ю він розповів про свою сім’ю і дружину.

Зеленський зазначив, що після одруження романтика не закінчилася, просто побачення змінилися зустрічами і не з дівчиною, а вже з дружиною. Гуморист розповів, що дуже скучає по своїй сім’ї, коли вони розлучаються, і любить вечеряти в сімейному колі.

“Побачення після весілля поступилися місцем зустрічей. Тільки вже не з нареченою, а з дружиною. І не завжди вдається побачитися тет-а-тет – сім’я-то вже велика, діти. А взагалі для мене ідеальне побачення – це коли приїжджаєш з гастролей, вже дуже пізно, але тобі так хочеться, щоб удома ніхто не спав, тому що я не терплю їсти в самоті. Дуже люблю вечеряти разом з сім’єю, з келихом вина, коли можна посидіти за столом, і поговорити. Дуже сумую за родиною! З роками навіть стало важко засинати наодинці. Я маю на увазі, коли я у від’їзді або Олена їде кудись”, – поділився Володимир Зеленський.

Дружина Зеленського підкорила серце коміка, ще коли була дівчинкою. Комік запримітив Олену Кияшко ще в школі, дівчина вчилася в паралельному класі. Якийсь час закохані жили в цивільному шлюбі, а в 2003 році зіграли весілля.

Незважаючи на не високий зріст – 166 см, Зеленський користувався успіхом у дівчат, так як був веселою і чарівною молодою людиною. Однак з численних шанувальниць він вибрав одну єдину, кохану і неповторну Олену Кияшко.


На платформі Blogger.