Header Ads

ВБИВЦЯ “МОТОРОЛИ” ВИЯВИВСЯ ФЕЙКОВИМ

Московський юрист впізнав себе на фото підозрюваного у вбивстві терориста “Мотороли” латиша.Сообщает http://ukrainians.today



Корпоративний юрист з Москви Максим Чапіс побачив своє фото під повідомленнями про те, що знайдений передбачуваний вбивця “Мотороли” (Арсена Павлова), якого поховали в Донецьку, пише depo.ua з посиланням на російські Ізвєстія.

У повідомленнях ЗМІ йшлося про те, що підривником виявився латиський найманець Марк Озоліньш і зараз ведеться його пошук.

Першим цю інформацію поширив Twitter “Вєстнік Луганска”, у якого 29,5 тис підписників. Ретвітнули його майже 800 чоловік. Незабаром інформація про латиського підривника з фотографією Максима Чапіса з’явилася в офіційних ЗМІ – МК, News.rambler.ru та ін.

Чапіс розповів “Ізвєстіям”, що використані фотографії колись були на його сторінці в соцмережах, але в 2013-му році він їх видалив.

“Звідки їх взяли і чому використовували, навіть припустити не можу. Просто коли твоє фото стоїть разом з інформацією, що ти розшукуєшся за вбивство, в громадські місця навіть страшно виходити” – дивується він.

Нагадаємо, сьогодні вдень у “ДНР” заявили, що викрили найманця з Латвії, який убив бойовика Арсена Павлова “Моторолу”.


На платформі Blogger.