Header Ads

Нарешті розгадана таємниця Бермудського трикутника

Таємниця одного з самих містичних і небезпечних місць на планеті нарешті розкрита.Сообщает https://world-newse.blogspot.com

Вчені змогли розгадати таємницю зникнення літаків і кораблів у Бермудському трикутнику, який володіє завидною популярністю.

За наявною версією, у всьому винні шестигранні хмари.

Бермудський трикутник представляє з себе площу близько 500 тис. квадратних кілометрів в Атлантиці між маленьким островом в Бермудах і аналогічним утворенням в Пуерто-Ріко. Інша його частина межує з узбережжям Флориди. Саме цю область вивчав Стів Міллер, який є метеорологом і фахівцем з супутниковим знімкам.

Його насторожили дивні хмари, які нез'ясовним чином виникають на території трикутника. Розповівши про знахідку вченим, вони спільними зусиллями встановили, що в центрі цих «шестигранників» виникають сильні пориви вітру. Їх швидкість може досягати до 280 км/год, а небезпеку представляє саме нерівномірність. З-за цього вітер обрушується на гладінь води немов повітряна бомба, піднімаючи хвилі, висота яких може досягати до 15 метрів.

Фахівці впевнені, що при впливі такого сильного потоку на корабель або літак, їм не уникнути трагічних наслідків. Зараз вчені зайняті з'ясуванням причини виникнення таких дивних «аномалій». 

На платформі Blogger.