Header Ads

ЯК ДІТИ ПОРОШЕНКА РОЗВАЖАЮТЬСЯ ТА ГРИЗУТЬ ГРАНІТ НАУКИ В АНГЛІЇ (ФОТО)

Дочки-двійнята президента продовжують здобувати освіту в британському “Конкорд коледжі” (Concord College) в містечку Шрусбері. Після численних публікацій, Саша і Женя намагаються не потрапляти на очі шкільним фотографам, але “Країна” все ж знайшла кілька знімків, які підтверджують, що діти президента зараз в Англії. Сообщает http://newsnet.hostenko.com



Днями в “Конкорд коледжі” відзначали щорічне свято їжі (International Food Fayre 2016). Зазвичай на таких заходах учні з різних країн представляють свою національну кухню. Цього року відзначилися учні з Африки, Китаю, Гонконгу, Індонезії, Таїланду, Сінгапуру, Малайзії, В’єтнаму, Індії, Мексики і Великої Британії. У повідомленні на офіційному сайті школи говориться, що студенти не тільки готували, але і помили за собою посуд.

На фотографіях з ярмарки “Країна” побачила Олександру і Євгену Порошенко, але дівчата не побажали брати участь в загальних знімках, тому ми їх розглянули на задньому тлі. “Країна” вже писала про те, що ми не знайшли дочок президента серед вступили до ВНЗ України, на офіційному сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Нагадаємо, що дочки глави нашої держави паралельно зі столичним ліцеєм №77 три роки ходили в “Конкорд коледж” і після випуску з української школи продовжують тут вчитися. А ось молодший син Міша – третій рік. 1 вересня фотокореспонденти “Країни” зустріли випускника на лінійці в Києві.

Це міжнародне навчальний заклад пансіон в графстві Шропшайр, яке спеціалізується на підготовці іноземних студентів до вступу в університети Великобританії. У школі, яка забезпечує повний пансіон, навчання коштує близько 1,3 млн. Грн. на рік.fe5c231179782b0230bfcf5f2ae23a5b0897fb40ed7e46690a08e23a71f47a73


На платформі Blogger.