Header Ads

Маг Шепс ВЫЛОЖИЛ правду о будущем Украины и РФ

До закінчення 2016 року ще трохи більше місяців, але вже з’явилися перші прогнози на 2017-й. Сообщает http://www.zvistka.net

Один такий зробив відомий російський маг і ясновидець Олександр Шепс, який повідав, що чекає в наступному році на нашу країну.

Цей медіум вважається одним з найталановитіших в Росії. Він продовжує справу своєї матері – ясновидиці, таролога і спірита Людмили Шепс. Не дивно, що Олександр зумів перемогти в одному з сезонів (в чотирнадцятому) популярного телешоу «Битва екстрасенсів», яке виходить на каналі ТНТ. Причому, він виграв досить впевнено, набравши 88 відсотків голосів, пише crisis

Тоді Шепс продемонстрував не тільки свої фантастичні екстрасенсорні здібності, але і високу духовність і чистоту, і телеглядачі це оценілі. Тому й не дивно, що саме до нього звернулися з питанням, що ж чекає нас в 2017-му.

В Україні, як і раніше гострим залишиться питання війни і миру, – сказав він. – Правда, на тлі його вирішення в 2017 році зміниться влада в країні, причому зміни на політичній арені відбудуться без кровопролить і масових заворушень.
Він зробив прогноз, що у відставку підуть український парламент, а слідом за ним – і президент країни.

До влади прийде нова політична сила, яка почне відновлювати нормальні відносини з Росією, шукаючи компроміс в цьому плані між РФ і Євросоюзом. Завдяки цьому країна отримає новий виток розвитку, що позитивно позначиться на всіх аспектах життя.

– вважає Шепс.

Відповідаючи на закінчення на питання, чого ж чекати простим росіянам в наступному році і як себе вести, щоб наблизити світле майбутнє, екстрасенс-медіум підкреслив, що все в цьому питанні залежить не стільки від уряду, скільки від усіх нас – звичайних громадян країни.

Кожен з нас у відповіді не тільки за своє майбутнє, а й в цілому – за майбутнє Росії. І про це не варто забувати …
На платформі Blogger.