Header Ads

СРОЧНО: Вся Москва прощается с любимой Анжеликой Варум

Останнім часом газети рясніють новинами про відхід Анжеліки з великої сцени. Та й сама співачка не раз підтверджувала це. Проблеми наростали сніжним комом. Перш за все, дочка Варум і Агутіна, яка живе далеко від батьків, з дідусем в США. Сообщает http://www.unn24.com.ua

Зрада чоловіка, яка стала не меншим потрясінням для Анжеліки, яка змусила співачку жити окремо від чоловіка. Наступним нестерпним епізодом з життя тендітної жінки стала судова тяжба з чоловіком через квартиру. Позашлюбна дочка Агутіна Поліна, яка старша за законною Лізи на два роки, додала масла у вогонь. Виснаження співачки також викликає підозри в існуючій у неї анорексії.

До всього іншого в деяких ЗМІ спливли факти про численні аборти співачки під час перебування її в першому шлюбі з Максимом Нікітіним, передають Новини у Світі.

Але співачка не впадає у відчай, і вважає, за її словами, що хоч вона і не відбулася як популярна співачка, але стати зразковою дружиною і матір'ю вона просто зобов'язана. Справжній образ життя співачки не дозволяв її зробити це в повній мірі, тому вона змушена залишити сцену і цілком присвятити себе сім'ї. Прощального турне Варум НЕ обіцяє шанувальникам, занадто дорогою ціною обходиться їй розлука з близькими людьми. Швидше за все Варум переїде жити в Майамі, до родини, що саме по собі не погано.
На платформі Blogger.