Header Ads

Экстренная новость: Закарпатье должно готовится к всему! Мамчур сделал громкое заявление!

Плани Росії по розгойдування ситуації на Закарпатті можуть бути цілком реальними, тому що вся геополітика Кремля будується на тому, щоб створювати навколо себе зони дестабілізації. Сообщает http://www.unn24.com.ua

Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив екс-командир 204 бригади тактичної авіації Збройних сил України, полковник, народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Юлій Мамчур.

"Москва займається цим уже більше 20 років. Весь час, коли розвалився Радянський Союз. Подивіться на такі зони дестабілізації, як: Придністров'я, Нагірний Карабах, Грузія, Абхазія, і відповідь буде очевидний ", - сказав Мамчур.

Також народний депутат відповів на запитання "Обозревателя" про те, чи варто Україні побоюватися втручання є сусідами з Закарпаттям Угорщині.

"Я думаю що ні. Ця країна європейська, тому навряд чи. Вже дуже великий ризик. Хоча, можливо, деякі угорські праворадикальні партії будуть в цьому зацікавлені, але такі є в кожній країні, тому особливої ​​загрози я не бачу ", - резюмував він.
На платформі Blogger.