Header Ads

Портников: Сегодня самый страшный кошмар Путина воплотился в реальности

Віталій Портников у статті «Українська тема і гнилої товар Путіна» пише про те, чому останні переговори між США і ЄС втілили найстрашніший кошмар Володимира Путіна в реальність, - повідомляє http://www.unn24.com.ua

Портников повідомляє, що українська тема стала головним питанням на переговорах лідерів п'яти провідних країн Європи і Барака Обами. «Головне те, що необхідний Україні результат ми отримали - США і ЄС дійшли згоди про продовження дії санкцій проти Росії до тих пір, поки вона не виконає Мінські домовленості», - пише блогер.

Журналіст підкреслює, що рішення про продовження санкцій дуже важливо ще й тому, що Росія саме зараз вкрай потребує скасування цих обмежень. «Справа в тому, що багатьом державним російським компаніям в даний момент дуже необхідні кредити для погашення боргів.

Якби санкції скасували зараз, вони б ще встигли їх взяти, але цього не сталося, а значить, в наступному році їх всіх чекає дефолт. У російській економіці давно панує нестабільність, резерви під кінець, а платити скоро буде нічим - це і є найстрашніший кошмар російського президента », - повідомляє журналіст.

Портников відзначає, що Путіну потрібно буде якось вирішувати цю величезну проблему. «Єдиний шанс для Путіна запобігти дефолту - домовитися з Дональдом Трампом, переконавши його, що РФ - кращий союзник США в боротьбі з« Ісламським державою », - зазначає блогер.

Портников резюмує, що плани Путіна приречені на провал - продати такий «гнилої товар» у Росії не вийде. «Весь світ вже побачив, що в Сирії РФ воює не з ІГІЛ, а з сирійським народом», - пише він.
На платформі Blogger.