Header Ads

МАЛОЛІТНІЙ СИН ВІДОМОЇ СПІВАЧКИ СТАВ НАРКОМАНОМ (ФОТО)

Нагадаємо, що тривалий батьки судилися за право опіки над їхнім спільним сином. Тепер син зірки знову опинився під пильною увагою преси: сьогодні стало відомо, що зоряний спадкоємець був заарештований за вживання наркотиків, передає http://newsnet.hostenko.com



16-річний Рокко Річі був заарештований представниками закону за зберігання забороненої речовини, а повідомили співробітникам поліції про згубну пристрасть Рокко сусіди, котрі помітили сина співачки і режисера “з самокруткою” біля його будинку в Лондоні, де він нині живе з батьком Гаєм Річі.0508_f0a1756ce3f39aa0f971ccd7f996a191
Втім, після спілкування з кваліфікованими фахівцями, які працюють з проблемними підлітками, Рокко відпустили під заставу.

Нагадаємо, що з грудня минулого року і до вересня 2016-го Мадонна і Гай Річі судилися за право опіки над їхнім спільним сином. Тоді, провівши різдвяні канікули у батька в Великій Британії, Рокко не захотів повертатися до Нью-Йорка до матері, що сильно образило зірку.

Незабаром після цього, не зумівши повернути Рокко додому, співачка подала відразу кілька судових позовів, причому і в США, і в Англії. Однак своє спілкування мати і син не припиняли. У вересні ж стало відомо, що Мадонна програла суд.


На платформі Blogger.