Header Ads

ЗУХВАЛЕ ВБИВСТВО У ТРОЛЕЙБУСІ СТАЛОСЯ В КИЄВІ (ФОТО)

У Києві в салоні одного з тролейбусів сталася бійка, в результаті чого один із її учасників отримав ножове поранення та за кілька днів помер. Сообщает http://www.zvistka.net
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
До Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на зупинці громадського транспорту лежить його знайомий із ножовим пораненням грудної клітини. Також він пояснив, що чекати на “швидку” відмовляється та доправить потерпілого до столичної лікарні самостійно,
– розповідають правоохоронці.

Згодом поліція з’ясувала, що причиною трагедії стала сутичка між двома чоловіками у салоні тролейбуса, унаслідок чого з нього вийшов чоловік із ножовим пораненням, який за деякий час знепритомнів.
Зазначається, що медики так і не зуміли врятувати його життя.
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), але з появою нових обставин кримінальне провадження буде перекваліфіковано на ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.
Додамо, що три доби знадобилося правоохоронцям, щоб затримати 59-річного киянина, який у скоєному зізнався і, як стало відомо, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.
vbyvstvo

На платформі Blogger.