Header Ads

БРАВО! ЛЯШКО РОЗГРОМИВ СОЦМЕРЕЖІ ВИСЛОВЛЕННЯМ ПРО БЕЗВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ (ВІДЕО)

Не безвіз, а безхєр і безліс – ось що українці отримають, якщо будуть погоджуватись на всі вимоги Євросоюзу, озвучені на останньому саміті Україна – ЄС у Брюсселі. Так різко лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112» висловився щодо умов отримання Україною безвізового режиму. Сообщает http://newsnet.hostenko.com

«Чому українці повинні бути заручниками чиїхось виборів? Нам же війна на Донбасі, окупація Криму, складна економічна ситуація не заважають виконувати всі вимоги Євросоюзу. Не зважаючи на проблеми, ми всі 144 вимоги виконали. Вони це визнали. А якщо визнали, то тримайте слово. Мені ця історія з безвізом нагадує Будапештський меморандум, коли ми так само підписали папірець в обмін на здачу третього у світі ядерного потенціалу. Нам обіцяли гарантії недоторканності, суверенітету, відсутність економічної блокади. Але сьогодні вони соромляться навіть згадувати про цей документ. Тому ми повинні почати роботу по відновленню ядерного потенціалу», – заявив Ляшко.


Політик переконаний, що у світі поважають тільки сильних, а українці не повинні бути жебраками. Тому Україна має рішуче відповісти на затягування прийняття рішення про безвіз.

«Європейці в Україну їздять без віз з вересня 2005 року. Нам же 12-й рік обіцяють безвізовий режим, якого досі немає. Вважаю, що Петро Порошенко має поставити питання руба – якщо до Нового року не буде безвізу для українців, ми повинні з 1 січня 2017 року скасувати безвіз для європейців. Якого чорта до нас бомжі, біженці, терористи або педофіли за нашими дітьми їдуть і візи не беруть? Не має безвізу для українців – не повинно бути і для ЄС», – заявив нардеп.

Обурює лідера фракції Радикальної партії і те, що в обмін на безвіз Україна має скасувати мораторій на вивезення лісу-кругляка. Політик переконаний, що це – неприпустимо.

«Хрена вам, а не нашого лісу. Свій рубайте. До речі, ми ж заборонили вивіз лише необробленого лісу. Тож якщо ви хочете отримати наш ліс, привозьте сюди деревообробне обладнання, давайте робочі місця, платіть нормальні зарплати, податки і вивозьте меблі, паркет, дошку, оброблену деревину. А вони хочуть, щоб робочі місця мали європейці, а українці бамбук курили», – наголосив політик.

Розкритикував Олег Ляшко і позицію Петра Порошенка на саміті Україна – ЄС. Політик переконаний, що Глава держави не має права погоджуватись на такі антиукраїнські пропозиції.

На платформі Blogger.