Header Ads

ЯК ЖИВЕ СІМЕЙСТВО НАЙБАГАТШОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ – ПІСЛЯ ЦЬОГО ВАЖКО НАЗВАТИ НАС БІДНОЮ ДЕРЖАВОЮ

Найбагатшим прокурором в Україні виявився старший слідчий в особливо важливих справах департаменту спецрозслідування ГПУ Юрій Кривобок з $2 млн 612 тис. заощаджень – повідомляє Корупція.Інфо Сообщает http://newsnet.hostenko.com

Дружина старшого слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури Юрія Кривобока отримала 153,75 млн грн. доходу від відчуження нерухомого майна. Про це свідчить декларація Юрія Кривобока за 2015 рік, отримана в Генпрокуратурі на запит «Наших грошей».

Дружина старшого слідчого з особливо важливих справ ГПУ Юрія Кривобока Тетяна Кривобок отримала 153,7 мільйона гривень доходу від відчуження нерухомого майна, яке не було зазначено в її декларації про доходи.

У документі зазначено, що сам Кривобок в минулому році заробила 248 тисяч гривень, а також і зареєстрував численні земельні ділянки та нерухомість. Так, він володіє 3 житловими будинками площею 1014 м2, 224 м2 і 173 м2 відповідно, прокурору також належить один садовий будиночок площею 151 м2, квартира на 221 “квадрат”, а також інше нерухоме майно площею 420 м2.
На платформі Blogger.