Header Ads

КОЛИ ВІН ОТЯМИТЬСЯ: ЛЯШКО ТЕПЕР НАСІДАЄ НА ГОНТАРЕВУ. ЇЙ ЗАГРОЖУЄ ТЮРМА. ПОДРОБИЦІ ШОКУЮТЬ

Ляшко збирається засадити Гонтареву. повідомляє http://newsnet.hostenko.com

Якщо достовірність оприлюдненої розмови між Рожковою та Вайсманом підтвердиться правоохоронним органами, то на главу НБУ та її заступницю чекатиме в’язниця.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що особисто потурбується про те, щоб в разі підтвердження незаконної співпраці глави НБУ Валерії Гонтеревої з російським державним «ВТБ Банком», їй це не зійшло з рук.

Про це радикал написав на своїй сторінці у соцмережі.

Ляшко впевнений, що оприлюднена телефонна розмова заступниці Гонтеревої Катерини Рожкової із головою правління російського «ВТБ Банку» Костянтином Вайсманом є черговим доказом злочинної діяльності глави Нацбанку України.

Нардеп наголосив, що він та його команда вже два роки вимагає від влади звільнити Гонтареву із займаної посади, так як її управлінська політика заводить країну в глибоку яму.

«Ми вже два роки вимагаємо від влади відставки Гонтарєвої. Кожен українець відчув на свої кишені наслідки її політики. І я знову звертаюсь до Президента: негайно внесіть до парламенту подання про звільнення голови НБУ! Я впевнений, у залі вистачить голосів», – пише Ляшко.

Якщо достовірність оприлюдненої розмови між Рожковою та Вайсманом підтвердиться правоохоронним органами, то на главу НБУ та її заступницю чекатиме в’язниця.

«Зроблю усе від мене залежне, щоб не дати їй уникнути відповідальності та повернути вкрадені мільярди народних коштів», – заявив радикал.
На платформі Blogger.