Header Ads

ЕКСТРЕННА НОВИНА! ТРАМП МОЖЕ ПОМЕРТИ ПРОСТО У БІЛОМУ ДОМІ – ЛІКАР

Британський кардіолог вважає, що для людини віку Трампа, президентство – це сильне навантаження на здоров’я. Для новообраного президента США Дональда Трампа президентство може стати смертельним через безсонні ночі та виснажливий графік роботи. Сообщает http://de-facto.cc

Про це заявив британський кардіолог Патрік Хека, передає Express. Так, під час виборчої кампанії лікар Трампа заявив, що політик має відмінне здоров’я. Однак лікар Хек з ним не згоден.

Він заявив, що є великий ризик, що Трамп отримає серцевий напад у Білому домі. “Для людини 70 років, енергійна кампанія, безсонні ночі й виснажливий графік особливо в останні кілька тижнів його кампанії мав сильно вплинути на його серце”, – розповів Хек. Читайте також: Головні кандидати до команди Трампа: хто опікуватиметься безпекою США за нового президента. Інфографіка Крім того, він додав, що людина віку Трампа зазвичай може ще у середньому прожити 14 років.

Однак через навантаження, пов’язаний з роботою Трампа, він може померти раніше. “Він безумовно має високий ризик отримати серцевий напад”, – сказав Хек. Зазначимо, особистий лікар Дональда Трампа Гарольд Борнштейн публікував медичний звіт про стан здоров’я політика у вересні.

За його висновками, політик має надмірну вагу. Трамп важить 105 кг при зрості 190 см.
На платформі Blogger.